QUI SOM, FILOSOFIA I VALORS

La nostra filosofia es basa en una odontologia preventiva, mínimament invasiva, multidisciplinària i natural. És a dir que cal tenir en compte la naturalesa del mateix cos. SOMRRIURE ES VIURE.

La missió de Dental Basterretxea és preservar la salut bucal dels nostres pacients. L’experiència en odontologia honesta ens permet aconseguir boques sanes i pacients satisfets.

Volem donar eines als nostres pacients perquè prenguin consciència de la importància de la prevenció per a evitar tractaments. Ens diferenciem d’altres clíniques pels nostres valors ètics, per la dedicació plena d’un equip multidisciplinar amb el mateix objectiu: és molt millor prevenir que curar.

Comptem amb un equip mèdic professional especialitzat i la nostra prioritat és la qualitat tècnica i al mateix temps oferir el millor tracte humà i sempre adequat a cada pacient.

ET PRESENTEM ELS NOSTRES VALORS:

Optimisme: Som positius, som optimistes, intentem trobar sempre solucions creatives als problemes. Analitzem les situacions entre tots i tots col·laborem donant la nostra opinió. SOMRIU.

Innovació: Investigar, tenir curiositat, formarció continua, ganes d’oferir la solució més adequada, de mirar “en fora”… aquest és el nostre esperit.

Tracte exquisit: Tots hem sigut pacients alguna vegada i sabem com ens agrada que ens tractin i exactament així és com tractem als nostres pacients.

Responsabilitat: Ens sentim orgullosos de treballar a la clínica, ens sentim orgullosos de totes les persones que treballen aquí, de l’esforç que fem tots per ser millors cada dia.

Honestedat: La confiança que el pacient ha posat en nosaltres és el nostre bé més preuat i l’única manera de preservar aquest regal és essent sempre coherents amb la nostra missió.

Empatia: Volem aprendre cada dia dels nostres pacients, per això la seva opinió és bàsica per a nosaltres: tot el que és possible millorar es millora.

 Integritat: Quan diem que farem una cosa la fem, quan decidim que no podem o no volem fer alguna cosa, perquè no és possible o perquè va en contra dels nostres valors, no la fem.

Esforç: Creiem que l’esforç es l’única manera de generar l’energia necessària oer caminar endavant.

Qualitat: Les característiques dels nostres tractaments i serveis son consquencia d’aplicar estrictes criteris i protocols de qualitat en tota la nostre gestió. Garantitzem la seguretat dels nostres productes per la salut dels nostres pacients i treballadors.

Excel·lència: La cerca de l’excel·lència és el motor del nostre moviment.

INSTAL·LACIONS I VALORS AFEGITS

Comptem amb un centre dental de 180 metres quadrats, amb 4 amplis boxes totalment equipats, una sala de rajos X de diagnóstic per la imatge i una sala d’esterilització que compleix tots els requisits per un proces exahustiu i riguros.
A la nostra clínica, contem amb els coneixements técnics i la tecnología necessària per garantitzar òptims resultats.

ET TRUQUEM

Un especialista de la nostra clínica li trucarà en el menor temps possible per atendre qualsevol consulta o dubte que pugui tenir, o si ho prefereix, per concertar cita.

El teu nom (*)

El teu telèfon

DADES DE CONTACTE

Horari de dilluns a dijous

de 9:00 a 14:00h i de 15:00 a 20:00h.
Horari divendres
de 9:00 a 14:30h.
938 22 30 12 – 644 53 21 85
info@dentalbas.com
Gran Via 54, 08600 BERGA

SEGUEIX-NOS

Segueix-nos a instagram